087 887 8784
Пловдив ул. „Бетховен“ 11
office@dimitrova-imoti.top
 • Двустаен под наем Каменица 1

  Двустаен под наем Каменица 1

  307€
 • Училище в с. Стърница - 75 000е

  Училище в с. Стърница - 75 000е

  75.000€
 • Вила в с. Стърница - Смолянски окръг- 20000е

  Вила в с. Стърница - Смолянски окръг- 20000е

  20.000€
 • ДВУСТАЕН ГАГАРИН 66700е

  ДВУСТАЕН ГАГАРИН 66700е

  66.700€